-

tiistai 6. maaliskuuta 2018

Juustoinen parsakaalipasta


Helppo mitä kaapista löytyy -pastaan voi käyttää muitakin vihanneksia, mitä sattuu nyt löytymään. Käytin tavallisen pastan sijasta Tervensin kikhernepastaa. Pastassa on proteiinia 21,7%, joten muita proteiinilähteitä ei tähän pastaan välttämättä tarvita. Pastaa tarvitsee keittää vain 2-4 minuuttia, joten se on varsinaista pikaruokaa.

Pasta:
  • 3 dl pastaa
  • 200 g parsakaalia
  • 2 sipulia
  • 2 valkosipulia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 100 g pakastepinaattia
  • 2 dl kaurakermaa
  • 0,5 dl ravintohiivahiutaleita
  • suolaa ja pippuria maun mukaan

Laita kattilaan kiehumaan vettä ja mausta suolalla. Laita pilkotut parsakaalit kiehumaan ja lisää pasta 5 minuutin päästä. Anna kiehua vielä noin 3 minuuttia. Pilko sipulit ja valkosipulit ja kuullota öljyssä. Lisää joukkoon pinaatit, ravintohiivahiutaleet ja kaurakerma. Mausta kastike ja lisää pastan joukkoon. Voit lisätä vielä lorauksen oliiviöljyä mauksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti