Helppo mitä kaapista löytyy -pastaan voi käyttää muitakin vihanneksia, mitä sattuu nyt löytymään. Käytin tavallisen pastan sijasta Tervensin kikhernepastaa. Pastassa on proteiinia 21,7%, joten muita proteiinilähteitä ei tähän pastaan välttämättä tarvita. Pastaa tarvitsee keittää vain 2-4 minuuttia, joten se on varsinaista pikaruokaa.
Pasta:
- 3 dl pastaa
- 200 g parsakaalia
- 2 sipulia
- 2 valkosipulia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 100 g pakastepinaattia
- 2 dl kaurakermaa
- 0,5 dl ravintohiivahiutaleita
- suolaa ja pippuria maun mukaan
Laita kattilaan kiehumaan vettä ja mausta suolalla. Laita pilkotut parsakaalit kiehumaan ja lisää pasta 5 minuutin päästä. Anna kiehua vielä noin 3 minuuttia. Pilko sipulit ja valkosipulit ja kuullota öljyssä. Lisää joukkoon pinaatit, ravintohiivahiutaleet ja kaurakerma. Mausta kastike ja lisää pastan joukkoon. Voit lisätä vielä lorauksen oliiviöljyä mauksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti