lauantai 20. toukokuuta 2017

Juustoinen tomaattipasta

Yksinkertainen tomaattikastike pastan kanssa ei ikinä petä. Se vaatii aina kaveriksi tuoretta basilikaa ja juustoa ja löysinkin mielenkiintoisen uutuuden kaupassa käydessä ja päätin kokeilla, miten se toimii. Mozzarella oli hyvää kylmänä ja myös suli hyvin pastan joukkoon.



Kastike
  • 1 pkt Mutti tomaattipyrettä
  • 1 iso sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • pala kesäkurpitsaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • kourallinen kirsikkatomaatteja
  • 2 rkl aurinkokuivattua tomaattia
  • 1/2 tl balsamicoa
  • 1/2 tl sokeria
  • suolaa
  • pippuria
  • basilikaa
  • 1/2 pkt vegemozzarellaa raastettuna (oma lempparini on verys chicca)
  • 5 dl pastaa

Aloita pilkkomalla sipuli, valkosipulinkynnet, kesäkurpitsa ja tomaatit. Kuullota sipulit kesäkurpitsan kanssa öljyssä ja lisää tomaatit viimeisenä. Lisää joukkoon tomaattipyre, aurinkokuivatut tomaatit, balsamico ja sokeri. Anna hautua kannen alla. Keitä pasta suolatussa vedessä. Kun pasta on kypsää, lisää kastikkeen joukkoon mozzarella ja basilika ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja tarjoile basilikalla koristeltuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti