lauantai 27. toukokuuta 2017

Perinteiset letut

Vaikka toisin voisi kuvitella, letut onnistuvat aivan yhtä hyvin ilman kananmunia, eikä niiden tilalle edes tarvitse mitään korvaavaa raaka-ainetta. Maidon tilalla toimii mikä tahansa kasvimaito, oma lempparini on kauramaito. Näihin yksinkertaisiin lettuihin löytyy raaka-aineet aina kotoa, joten koska tahansa on hyvä hetki lettukesteille.



Taikina
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl sokeria
  • 0,5 tl suolaa
  • 6 dl kasvimaitoa
  • margariinia paistamiseen

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon kasvimaito. Sekoita, kunnes taikinassa ei ole paakkuja jäljellä. Anna taikinan levätä noin puoli tuntia. Paista letut ja nauti suosikkilisukkeittesi kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti